Suport informàtic per a empreses

Des de 1994, oferint suport informàtic per a empreses a la província de Barcelona. SSI és sinònim d’experiència i el màxim compromís amb el teu negoci.

Suport informàtic a Barcelona

SSI és una companyia fundada l’any 1994 amb l’objectiu d’oferir un servei de suport informàtic per a empreses de la màxima qualitat. Actualment, la integren quatre professionals la principal virtut dels quals és la proximitat amb els nostres clients.

La nostra àrea geogràfica d’actuació abasta principalment la província de Barcelona.

suport informàtic per a empreses a Barcelona

Això, juntament amb la nostra sòlida formació, l’accessibilitat i rapidesa que brinda una empresa de la nostra grandària fa que hàgim aconseguit un alt grau de fidelització i satisfacció en els nostres clients. Dia rere dia, continuen dipositant en nosaltres la seva confiança per a garantir el correcte funcionament dels seus sistemes de la informació.

Així mateix, la nostra versatilitat ens permet formar part del teu departament informàtic o bé assumir en exclusiva aquesta responsabilitat abordant les tasques de consultoria informàtica, instal·lació i el seu posterior manteniment.

Experiència per a aportar solucions

La nostra llarga experiència ens ha permès trobar uns socis tecnològics altament preparats que ens permeten fer front a totes les necessitats que una empresa com la teva necessita.

No sols parlem del suport de els principals fabricants i desenvolupadors del mercat tecnològic, si no d’altres companyies amb les quals hem creat unes sinergies que atorguen a SSI un ventall enorme de possibilitats que posem a la teva disposició.

Hem afrontat amb èxit un canvi que les empreses s’han vist obligades a prendre: evolucionar del format de treball presencial al telemàtic.

La nostra cartera de clients està formada per petites empreses, multinacionals amb presència en el nostre territori, centres de producció amb àmbit internacional, despatxos de professionals, gremis, fundacions, etc.

No ho dubtis i posa a prova el nostre suport informàtic per a empreses. T’esperem!

Categories de serveis

Sens dubte, en SSI trobaràs un partner integral per a cobrir les necessitats informàtiques del teu negoci. Però, no ens quedem únicament en la faceta del manteniment informàtic bàsic. Anem més enllà!

serveis informàtics Barcelona

Serveis informàtics professionals

Existeixen moltes maneres de millorar el dia a dia de la teva empresa mitjançant tecnologies informàtiques.

solucions informàtiques Barcelona

Solucions informàtiques

Les millors solucions de software i hardware per a millorar el rendiment del teu negoci. SSI té la solució.