Consultoria en seguretat informàtica

La nostra consultoria en seguretat informàtica és la teva millor aliada per a la protecció contra ciberatacs o intrusions. Protegeix les dades de la teva empresa amb el nostre servei integral.

Serveis de consultoria en seguretat informàtica

Confia en els serveis de consultoria en seguretat informàtica que SSI pot proporcionar-te. El nostre objectiu principal és que els teus sistemes d’informació no solament siguin accessibles des de qualsevol part del món, si fos necessari, sinó que a més siguin els més segurs possible.

consultoria en seguretat informàtica

Actualment, totes les empreses han d’evolucionar i modernitzar-se, gairebé constantment, amb la condició de no quedar-se darrere dels seus competidors. En SSI sabem que aquesta tasca no sempre és fàcil, sobretot, quan no es disposen dels coneixements necessaris per al correcte desenvolupament de tot el potencial que els serveis informàtics poden posar a la seva disposició.

Amb nosaltres podràs explotar al màxim els recursos informàtics dels quals disposi la teva empresa, millorar la seva rendibilitat i, a més, els seus processos interns, fent-la més eficient.

Sol·licita informació

Sol·licita informació sobre els nostres serveis de consultoria en seguretat informàtica per a empreses.

* Camps obligatoris

New Field

New Field

Informació bàsica sobre Protecció de Dades || Responsable: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. | Finalitat: resposta a la teva sol·licitud de informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment del interessat. | Destinatari principal: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. Tercers: Acumbamail, com a plataforma d'enviament de butlletins informatius i comercials. | Drets: rectificació, portabilitat, cancelació, oposició i oblit. | Informació addicional: consulta la nostra política de privacitat.

T’ajudem a protegir el que més importa

Avui dia, els ciberatacs representen una de les majors amenaces a les quals s’enfronten les empreses.

Aquestes amenaces, no solament poden arribar a ser actuacions de cibercriminals utilitzant la tecnologia com a eina. Per contra i, en la seva major part, s’utilitzen tècniques basades en el contacte personal amb la víctima per a aconseguir els seus fins. L’extorsió digital està a l’ordre del dia.

Per això, hem d’estar preparats i comptar amb els sistemes informàtics adequats i la protecció necessària.

Pràcticament, és igual d’important invertir en l’educació dels usuaris, amb la condició que no siguin vulnerables a aquests atacs, com invertir en elements que protegeixin els equips informàtics o tecnològics.

consultoria en seguretat informàtica a Barcelona

Els productes que posem a la teva disposició per a garantir la teva seguretat abasten:

 

  • Protecció dels equips gràcies a tecnologies basades en la IA.
  • Seguretat en el correu electrònic i bloqueig de correus de suplantació d’identitat.
  • Tallafocs, xarxes virtuals privades (VPN) i protecció DNS.
  • Còpies de seguretat.
  • Recuperació de dades per a garantir la continuïtat del teu negoci en cas de desastre, replicant la teva estructura en servidors fora de la teva localització.