Instal·lacions de seguretat informàtica

Gràcies al nostre servei d’instal·lacions de seguretat informàtica, t’assegurem la protecció de totes les teves dades davant els possibles atacs dels hackers.

Servei d’instal·lacions de seguretat informàtica

Una VPN, o Xarxa Privada Virtual, et permet protegir la teva privacitat en Internet alhora que manté la teva ubicació i el teu trànsit ocults a ulls aliens. Avui dia, existeixen moltes raons per a utilitzar una VPN.

Instal·lacions de seguretat informàtica

Amb la seguretat que t’ofereix una VPN, t’assegures que les teves dades queden totalment protegides dels hackers.

En SSI ens encarreguem de dissenyar solucions a mida per a la seguretat informàtica, basades tant en software com en hardware. Mitjançant aquest mètode, eliminem qualsevol bretxa de seguretat que pugui sorgir i facilitem la connectivitat remota.

Ens assegurem que qualsevol empleat pugui disposar de tots els recursos de la xarxa laboral, en qualsevol ubicació i de manera segura.

Sol·licita informació

Sol·licita informació sobre els nostres serveis d’instal·lacions de seguretat informàtica per a empreses a Barcelona.

* Camps obligatoris

New Field

New Field

Informació bàsica sobre Protecció de Dades || Responsable: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. | Finalitat: resposta a la teva sol·licitud de informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment del interessat. | Destinatari principal: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. Tercers: Acumbamail, com a plataforma d'enviament de butlletins informatius i comercials. | Drets: rectificació, portabilitat, cancelació, oposició i oblit. | Informació addicional: consulta la nostra política de privacitat.

Adaptant-nos al canvi

Actualment, els patrons laborals, així com el lloc i les condicions en les quals treballem, són alguns dels canvis més radicals que hem vist succeir-se en les empreses durant l’últim any.

Dins d’aquest nou context laboral, el teletreball s’ha convertit en un dels grans protagonistes. Aquesta nova manera de treballar, ens permet organitzar les tasques d’una manera flexible, permetent-nos desenvolupar l’activitat professional sense la presència física de l’empleat en l’empresa durant la seva jornada laboral.

L’activitat laboral durant el teletreball, implica que s’hagi de fer ús freqüent de mètodes de processament electrònic d’informació.

A més, amb la finalitat de mantenir el contacte entre el teletreballador i l’empresa. és fonamental l’ús permanent d’algun mitjà de telecomunicació.

És en aquesta part, és on entren en joc les VPN i, amb elles, la seguretat informàtica VPN.

servidors de seguretat informàtica

Tenir un lloc de treball deslocalitzat fa que s’hagi de disposar d’un ventall d’entorns de treball diferents, que serien fonamentalment on-premise i cloud.

Òbviament, cal no descurar en cap moment que s’ha de mantenir la seguretat de la informació i que cal evitar que les comunicacions es vegin afectades.

Avui dia, els ciberatacs no sols representen una pèrdua econòmica, sinó que posen en risc la seguretat i les dades de la companyia. A més, suposen un mal significatiu en la imatge corporativa.