Desenvolupament web a Barcelona

El nostre servei de disseny i desenvolupament web per a autònoms i empreses de Barcelona, et permetrà millorar la teva imatge de marca online i guanyar visibilitat conjuntament amb els nostres serveis de màrqueting digital estratègic.

Serveis de disseny i desenvolupament web

A SSI posem a la teva disposició els millors especialistes en disseny i desenvolupament web. Perquè sabem que una web ha de ser més que la targeta de visita digital.

Analitzem i estudiem prèviament el teu mercat i competidors a nivell digital per fer-te una proposta de desenvolupament web a mida en funció de les teves necessitats i pressupost.

El disseny de la teva pàgina web no pot ser únicament estèticament vistós. Ha de funcionar, aconseguir posicionar-se als cercadors per sobre dels teus competidors. Per això, el nostre servei de desenvolupament web va de la mà duna estratègia de màrqueting digital coherent. És per això, que a SSI podem dir que no només desenvolupem pàgines web, sinó que et facilitem una eina online útil, amb una base de SEO que els teus competidors, segurament no tinguin.

desenvolupament web Barcelona

Contacta avui mateix amb els nostres especialistes en disseny web i màrqueting en línia per estudiar el teu cas. A la nostra primera reunió, podràs conèixer com treballem i què podem aportar a la teva empresa a nivell estratègic mitjançant el principal canal de captació de la teva empresa a nivell digital.

Sol·licita informació

Sol·licita informació sobre els nostres serveis de màrqueting en línia per a empreses a Barcelona.

* Camps obligatoris

New Field

New Field

Informació bàsica sobre Protecció de Dades || Responsable: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. | Finalitat: resposta a la teva sol·licitud de informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment del interessat. | Destinatari principal: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. Tercers: Acumbamail, com a plataforma d'enviament de butlletins informatius i comercials. | Drets: rectificació, portabilitat, cancelació, oposició i oblit. | Informació addicional: consulta la nostra política de privacitat.

Especialistes en màrqueting digital i desenvolupament de pàgines web

Quina utilitat ha de tenir la teva web en relació amb els teus objectius empresarials? Estem convençuts que un alt percentatge de persones i empreses que posen el desenvolupament de la seva web corporativa en mans de desenvolupadors web, pensen que poden posicionar-se a cercadors com Google de forma immediata. Però a l’hora de contractar el servei, sovint només es parla de la part de disseny, que és sens dubte, la menys important de totes.

Des del primer moment, volem que entenguis que tens dues opcions: fer un web atractiu o fer un web atractiu i que posicioni i et faci guanyar visibilitat a internet. Per la nostra experiència, el 99% d’empreses que ens sol·liciten informació, han estat anys sense entendre aquesta diferència perquè ningú s’ha sabut explicar. A partir d’ara, podeu formar part de l’altre 1% .

màrqueting seo Barcelona

Podem fer una web només centrant-nos en el disseny? Sí, podem, però només és una opció vàlida per a empreses que no necessiten visibilitat digital. Aquí és quan diem que aquesta web és única i exclusivament una targeta de visita per als clients que ja ens coneixen i simplement enviem a la nostra web corporativa.

Ara bé, si el teu objectiu és portar trànsit a la web de qualitat per captar clients potencials, necessites una web diferent.

En aquest punt, el SEO (search engine optimization), o posicionament als cercadors, és fonamental. I, és en aquest punt, on el nostre departament de desenvolupament web i màrqueting digital té més experiència.

Contacta’ns quan vulguis per fer un estudi del teu cas i fer-te una proposta a l’alçada de les teves necessitats i objectius. Podem desenvolupar pàgines web de tota mena. Des de petits llocs web corporatius fins a botigues en línia o pàgines web a mida.