Solucions informàtiques

Gaudeix de les millors solucions informàtiques per a empreses. Per descomptat, sempre t’assessorarem en l’elecció dels productes informàtics que creguem més vàlids per al teu negoci.

Productes i solucions informàtiques per al teu negoci

L’oferta de solucions informàtiques en el mercat és molt àmplia. Però no tens de què preocupar-te, perquè els professionals de SSI ja han posat a prova la gran majoria i t’assessoraran realment sobre les millors opcions per al teu negoci.

Treballem amb els millors productes informàtics i t’oferim tot el suport informàtic necessari perquè els facis rendir al màxim.

solucions informàtiques a Barcelona

Actualment, som un distribuïdor autoritzat de Microsoft 365 per a empreses. M 365 és potser la solució informàtica més coneguda i en l’actualitat és molt més que una plataforma de productivitat i comunicació.

També treballem amb altres solucions informàtiques com Veam, adCloud, VMWare o Cylance, entre altres. Sempre comptarem amb productes informàtics de qualitat contrastada per a oferir el millor als nostres clients.

Sol·licita informació

Sol·licita informació sobre els nostres serveis d’instal·lació de solucions informàtiques a Barcelona.

* Camps obligatoris

New Field

New Field

Informació bàsica sobre Protecció de Dades || Responsable: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. | Finalitat: resposta a la teva sol·licitud de informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment del interessat. | Destinatari principal: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. Tercers: Acumbamail, com a plataforma d'enviament de butlletins informatius i comercials. | Drets: rectificació, portabilitat, cancelació, oposició i oblit. | Informació addicional: consulta la nostra política de privacitat.

Solucions i productes informàtics destacats

Descobreix les solucions i productes informàtics que SSI pot oferir-te. Com a especialistes en consultoria i assessorament tècnic informàtic, les nostres solucions compten amb totes les garanties.

m 365

Solució Microsoft 365

Som proveïdors i instal·ladors de la solució número u, Microsoft 365 per a empreses.

back up online veeam

Backup online

Una solució, el millor producte del mercat. Veeam ofereix solucions de backup online a mida.

solucions núvol

Solucions en el núvol

De la mà del nostre soci tecnològic adCloud, et portem les millors solucions cloud.

on-premise

Solucions on-premise

L’alternativa a les solucions cloud. Ara tot es queda còmodament en la teva pròpia seu empresarial.

solucions antivirus empresa

Solucions antivirus

Cylance és la nostra solució antivirus per a empreses. Impulsat per Intel·ligència Artificial!