Solucions on-premise

Les solucions on-premise de SSI són la clau per a rebre el millor servei informàtic íntegrament a la teva pròpia empresa.

Solucions a la mida de cada client

Utilitzem el terme “on-premise“, o “en local”, per a referir-nos a un tipus específic d’instal·lació que ofereix una solució de software o hardware. Bàsicament, aquest tipus d’instal·lacions es duen a terme dins dels servidors i de la infraestructura de la pròpia empresa.
solucions on-premise
Els principals avantatges d’una instal·lació on-premise se centren en un major control. Així i tot, cal tenir en compte que la inversió inicial és més arriscada i el procés d’implementació pot portar més temps.

Encara que les solucions en el núvol resulten molt atractives per a les empreses, és possible que per diversos factors no sigui possible la seva implementació.

En aquests casos, moltes companyies opten per solucions informàtiques on premise. És a dir, solucions de software i hardware situades dins de les instal·lacions de l’empresa. Aquest mètode les fa tècnicament efectives i extremadament eficients, ja que ens basem en els recursos que ens brinden alguns dels nostres socis tecnològics com HP, VMWare, Microsoft i Veeam.

Sol·licita informació

Sol·licita informació sobre les nostres solucions informàtiques on-premise per a empreses a Barcelona.

* Camps obligatoris

New Field

New Field

Informació bàsica sobre Protecció de Dades || Responsable: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. | Finalitat: resposta a la teva sol·licitud de informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment del interessat. | Destinatari principal: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. Tercers: Acumbamail, com a plataforma d'enviament de butlletins informatius i comercials. | Drets: rectificació, portabilitat, cancelació, oposició i oblit. | Informació addicional: consulta la nostra política de privacitat.

Les millors marques per a la teva empresa

D’una banda, HP ens brinda la seva tecnologia amb la seva extensa gamma de servidors d’alt rendiment amb garantia de funcionament que frega el 100%.

VMWare ens ofereix el seu servei de virtualització de servidors altament escalable que permet treure el màxim rendiment als servidors físics d’HP ja que en ell configurarem diverses màquines virtuals.

Per part seva, Microsoft, no solament ens ofereix el seu catàleg de sistemes operatius de servidors, sinó que a més ens dona una amalgama de productes orientats a facilitar el treball en grup amb la seva plataforma Microsoft 365.

Finalment, Veeam ens dona la tranquil·litat que, en cas de catàstrofe, puguem recuperar la nostra informació de manera ràpida i segura podent situar backups tant a casa del client com en el núvol.

instal·lacions de servidors locals