Solucions en el núvol

En SSI posem a la teva disposició les nostres solucions en el núvol, amb les quals podem gestionar i optimitzar els entorns Cloud per a empreses.

Solucions cloud, grans aliades

Les nostres solucions en el núvol venen de la mà del nostre soci tecnològic adCloud, el ventall de productes del qual satisfà totes les possibles necessitats dels nostres clients.

solucions en el núvol

Actualment, la manera en què les empreses operen, venen i competeixen entre elles ha canviat, així com la forma en la qual interactuem com a societat.

El model tradicional de disposar de hardware i software físic que permetin accedir a les dades des del propi ordinador, es va quedant obsolet.

Cada vegada més, els usuaris demanen solucions que els permetin adaptar-se als nous temps que corren. La tecnologia Cloud Computing ens permet ens permet accedir a les dades i programes fos del mateix entorn informàtic, donant-nos plena llibertat i independència.

Sol·licita informació

Sol·licita informació sobre els nostres serveis de solucions cloud per a empreses a Barcelona.

* Camps obligatoris

New Field

New Field

Informació bàsica sobre Protecció de Dades || Responsable: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. | Finalitat: resposta a la teva sol·licitud de informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment del interessat. | Destinatari principal: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. Tercers: Acumbamail, com a plataforma d'enviament de butlletins informatius i comercials. | Drets: rectificació, portabilitat, cancelació, oposició i oblit. | Informació addicional: consulta la nostra política de privacitat.

Solucions en el núvol amb adCloud

adCloud Global

Permet a les empreses disposar d’un escriptori virtual accessible des de qualsevol part del món i des de qualsevol mena de dispositiu. Et donarà accés a tots els serveis que la teva empresa necessiti, ERP, Microsoft 365, arxius personals i de grup, etc. Aquesta solució és escalable i pot anar creixent conforme ho faci el teu negoci.

solucions en el núvol per a empreses

adCloud BackUp

Una solució de backup en el núvol que s’integra a la perfecció amb Veeam. No és necessari instal·lar cap agent addicional ja que, amb adCloud Back Up, disposaràs de tota la informació de la teva empresa en el núvol per a assegurar la continuïtat del teu negoci. Es pot automatitzar per complet i externalitza les dades del client a Data Centers de adCloud en manera xifrada i per canals segurs.

adCloud DRP

Garanteix la continuïtat del teu negoci, replicant la teva estructura de servidors virtuals en el núvol que en cas que el teu CPD caigui. S’integra, com no, perfectament amb Veeam.

adCloud Hosting

Proporciona infraestructura tecnològica escalable en el núvol i en format pagament per ús. Mitjançant el portal d’autoservei podràs donar d’alta, gestionar servidors, sistemes operatius, potència de processador, memòria, xarxes, emmagatzematge, seguretat, etc.