Manteniment informàtic

Amb SSI disposaràs d’un servei professional de manteniment informàtic en el qual ens encarregarem de l’optimització dels teus equips. Ens anticipem als problemes i ens adaptem a les necessitats de cada client.

Una solució per a cada client

Abastem totes les fórmules perquè la teva empresa tingui la mínima quantitat d’incidències informàtiques possibles.

Oferim el nostre servei de manteniment informàtic a manera presencial o remota, segons la necessitat de cada client, amb una resposta ràpida i eficaç.

manteniment informàtic

Podrem resoldre qualsevol dels problemes o avaries que puguin sorgir-te. Si fos necessari, un dels nostres tècnics informàtics es desplaçaria a la teva empresa per a realitzar un diagnòstic exhaustiu de l’equip, determinar el procediment a seguir i procedir amb la reparació.

A més, ens ocupem d’anticipar-nos a totes aquelles avaries o fallades que poguessin arribar a sorgir mitjançant el control i el monitoratge preventius de tot el software i hardware del teu equip.

Sol·licita informació

Sol·licita informació sobre els nostres serveis de manteniment informàtic per a empreses a Barcelona.

* Camps obligatoris

New Field

New Field

Informació bàsica sobre Protecció de Dades || Responsable: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. | Finalitat: resposta a la teva sol·licitud de informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment del interessat. | Destinatari principal: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. Tercers: Acumbamail, com a plataforma d'enviament de butlletins informatius i comercials. | Drets: rectificació, portabilitat, cancelació, oposició i oblit. | Informació addicional: consulta la nostra política de privacitat.

Diferents mètodes de manteniment informàtic per al teu negoci

Manteniment informàtic outsourcing

El manteniment informàtic outsourcing permet oferir un servei destinat a atendre i cobrir totes les necessitats informàtiques que el teu negoci pugui necessitar.

Així doncs, el que fem és que enviem a un dels nostres tècnics a la teva empresa de forma programada, normalment cada setmana, perquè no hagis de preocupar-te de res. Amb aquesta visita ens assegurem que tots els equips informàtics de la teva empresa es troben a ple rendiment a nivell de software.

També, verifiquem l’estat de qualsevol component de hardware i realitzem una revisió preventiva davant qualsevol fallada que pugui sorgir més endavant.

servei de manteniment informàtic

Servei de manteniment preventiu

De manera mensual, verifiquem que tot el teu sistema informàtic està a ple rendiment i funcionant perfectament.

A més, Amb cada revisió, t’enviem un informe de situació. D’aquesta manera, el tindràs tot controlat i no hauràs de preocupar-te per res.

Servei sota demanda

Estem a la teva disposició quan ens necessitis. Si tens una incidència, apareix un problema informàtic o necessites una intervenció tècnica en els teus equips o sistemes, anirem a solucionar el problema ràpidament. Un tècnic es desplaçarà a les teves instal·lacions per a solucionar el problema al més aviat possible i fer que tot torni a la normalitat. Ens preocupem per aconseguir que ni tu ni el teu negoci us detingueu.

Consulta’ns com poder realitzar les adaptacions informàtiques i tecnològiques necessàries per a aconseguir que el teu negoci sigui més rendible. Podem aportar-te tots els nostres coneixements i satisfer totes les teves necessitats. Estarem encantats d’assessorar-te, d’ajudar-te i de convertir-nos en la teva empresa de manteniment informàtic.