Consultoria tecnològica informàtica

SSI t’assessora en l’elecció dels sistemes informàtics i de seguretat més indicats per a la teva empresa. Sempre, una consultoria tecnològica informàtica de qualitat i sobre la base de les teves necessitats.

Serveis de consultoria informàtica

Com a especialistes informàtics amb gairebé 30 anys d’experiència treballant per a empreses, sabem el que necessites. Ara, amb el nostre servei de consultoria informàtica i tecnològica, podràs valorar les millors opcions tecnològiques i informàtiques per al teu negoci.

Per descomptat, després d’una primera fase de decisió, ens encarregarem de tot el procés de compra, instal·lació i configuració. I una vegada en marxa, serem els responsables del seu manteniment, reparació i gestió de garanties.

consultoria tecnològica informàtica

Comptar amb SSI és comptar amb un aliat tecnològic que treballa en benefici del teu negoci, per a què pugui desenvolupar-se amb normalitat i la part tècnica no sigui un impediment.

A més, també realitzem consultoria en seguretat informàtica, tan necessària actualment. Els sistemes de prevenció a nivell informàtic són claus per a treballar amb seguretat i no lamentar problemes a curt termini.

Sol·licita informació

Sol·licita informació sobre els nostres serveis de consultoria tecnològica informàtica a Barcelona.

* Camps obligatoris

New Field

New Field

Informació bàsica sobre Protecció de Dades || Responsable: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. | Finalitat: resposta a la teva sol·licitud de informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment del interessat. | Destinatari principal: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. Tercers: Acumbamail, com a plataforma d'enviament de butlletins informatius i comercials. | Drets: rectificació, portabilitat, cancelació, oposició i oblit. | Informació addicional: consulta la nostra política de privacitat.

Serveis de consultoria tecnològica informàtica

En SSI dividim els nostres serveis de consultoria tecnològica en dos grans blocs: la consultoria en sistemes informàtics i la consultoria en seguretat informàtica. Ara pots conèixer alguna cosa més sobre aquests serveis.

consultoria sistemes informàtics

Consultoria en sistemes informàtics

La nostra especialitat. Decidir quines solucions i serveis informàtics utilitzarà la teva empresa.

consultoria seguretat informàtica

Consultoria en seguretat informàtica

La seguretat és clau, també en el sector informàtic. Avui dia, imprescindible.