Instal·lacions informàtiques

SSI t’assessora en l’elecció dels sistemes informàtics i de seguretat més indicats per a la teva empresa. Sempre, una consultoria tecnològica informàtica de qualitat i sobre la base de les teves necessitats.

Instal·lacions informàtiques a Barcelona

Quan es contracta un equip tècnic sempre es busca professionals de confiança i amb experiència. Amb SSI disposaràs d’un equip tècnic, experts en sistemes informàtics, que es preocuparà de buscar solucions a les teves necessitats.

Actualment comptem amb les solucions tècniques dels millors proveïdors i la formació i experiència necessàries per a procedir a la seva instal·lació en la teva empresa i, per descomptat, donar-te el millor servei de manteniment.

instal·lacions informàtiques
Més de 30 anys treballant en instal·lacions informàtiques de sistemes i seguretat, són l’aval perfecte per a gaudir de la teva confiança. El nostre equip t’assessorarà des del primer moment oferint-te un servei integral treballant en la teva empresa de manera periòdica ja sigui físicament o en remot.

A més, no oblidis que també som proveïdors de solucions informàtiques multifunció i gestionem projectes integrals de màrqueting digital. T’esperem!

Sol·licita informació

Sol·licita informació sobre els nostres serveis d’instal·lació de solucions informàtiques a Barcelona.

* Camps obligatoris

New Field

New Field

Informació bàsica sobre Protecció de Dades || Responsable: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. | Finalitat: resposta a la teva sol·licitud de informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment del interessat. | Destinatari principal: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. Tercers: Acumbamail, com a plataforma d'enviament de butlletins informatius i comercials. | Drets: rectificació, portabilitat, cancelació, oposició i oblit. | Informació addicional: consulta la nostra política de privacitat.

Serveis d’instal·lacions informàtiques

En SSI dividim els nostres serveis de consultoria tecnològica en dos grans blocs: la consultoria en sistemes informàtics i la consultoria en seguretat informàtica. Ara pots conèixer alguna cosa més sobre aquests serveis.
instal·lacions de sistemes informàtics

Instal·lacions de sistemes informàtics

El nostre equip s’encarregarà del disseny de la solució tecnològica adequada per a la teva organització.

instal·lacions seguretat informàtica

Instal·lacions de seguretat informàtica

La seguretat de la informació i les comunicacions de la teva empresa no hauria de veure’s afectada.