Solucions antivirus per a empreses

Protegir el teu negoci no és un problema gràcies a les solucions antivirus per a empreses que SSI posa a la teva disposició. Confia en nosaltres per a la protecció dels teus sistemes informàtics. Minimitza els riscos!

La Intel·ligència Artificial en les solucions antivirus

Cylance és una de les millors solucions antivirus per a empreses i des de SSI no podíem deixar d’utilitzar-la. Un antivirus de següent generació, impulsat per Intel·ligència Artificial, amb una manejabilitat molt lleugera i fàcil d’usar. Sens dubte, Cylance és l’avantguarda dels antivirus.

solucions d'antivirus

L’antivirus tradicional sol utilitzar un model basat en signatures, que depèn detectar nous virus i la posterior creació d’una llista mestra de malware per a que els usuaris, mitjançant el seu antivirus tradicional, les descarreguin.

Això ho fa especialment vulnerable als atacs de dia zero i les amenaces modernes que poden modificar-se massa ràpid perquè les actualitzacions de les esmentades signatures i llistes les detectin.

Cylance deté les infeccions abans que puguin atacar. A més, aquesta eina utilitza algoritmes d’avantguarda i IA per a protegir-ho de manera proactiva. D’aquesta manera, evita amenaces com malware, pirates informàtics, virus, ransomware i llocs web maliciosos.

Sol·licita informació

Sol·licita informació sobre les nostres solucions antivirus a Barcelona.

* Camps obligatoris

New Field

New Field

Informació bàsica sobre Protecció de Dades || Responsable: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. | Finalitat: resposta a la teva sol·licitud de informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment del interessat. | Destinatari principal: SUPORT DE SISTEMES INFORMÀTICS, S.L. Tercers: Acumbamail, com a plataforma d'enviament de butlletins informatius i comercials. | Drets: rectificació, portabilitat, cancelació, oposició i oblit. | Informació addicional: consulta la nostra política de privacitat.

Cylance, les solucions antivirus al teu abast

IA avançada

Cylance utilitza supercomputadors basats en el núvol amb milions d’exemples d’altres múltiples programes maliciosos per a entrenar una xarxa neuronal. Una espècie de cervell digital, per a reconèixer amenaces i anticipar-se a elles.

Descarregar i protegir

Quan adquireixes Cylance, això és el que descàrrega en la teva computadora: un “cervell” superlleuger, entrenat per a atrapar i posar en quarantena al virus.

antivirus d'intel·ligència artificial

És un servei basat en subscripció mensual. És a dir, es poden donar d’alta, o baixa usuaris cada mes en cas que sigui necessari; a diferència de l’habitual subscripció anual de l’antivirus tradicional.

Detecció en mil·lisegons

L’antivirus Cylance s’executa en segon pla, reconeix instantàniament les amenaces en el moment en què ocorren i reacciona en mil·lisegons. Una gran diferència enfront d’altres programes antivirus, que han de buscar les amenaces constantment.

Protecció completa

La IA posa en quarantena els arxius que identifica com a amenaces, la qual cosa li permet revisar les amenaces individuals tant en el teu ordinador com en els de la teva empresa.